Oh yeah


Begrav eller föd mig

Är med Mia just nu och hon har provat igenom alla mina kläder för på torsdag ska hon till grönan med nån underlig kille :O He´s gonna rape her!
Mamma jobbar och jag ska äta ute på dejt med mig själv ;) Haha, nä jag ska äta korvstroganoffen som blev över från några dagar sen. Chuck klockan 8 på tv6 ikväll ... bara så ni vet ...
Och jag pullar Mias arm! Haha, lol! Hon är så jobbig! :P

Äppelknyckarjazz

Har varit hos mormor idag, vi skulle grilla men det började ju regna på morgonen så vi fikade bara istället. Massa fika var det! :O
Har grattat min lilla pussrumpa på sin 14-års dag :D ♥


Skönaste låten :D


Mannagrynsgröt :D

Mamma jobbar och jag har ätit mannagrynsgröt, det var gott.
Har kommit ganska långt med min fantasy-läxa nu, ska försöka vara klar med det första utkastet tills på måndag.
Det är ett jävlans hårstrå som har åkt in under skinnet på mitt finger och jag kan inte få ut det! Plus att det gör ont :(

 


Tråkigt inlägg

Sitter och lyssnar på The Script och skriver. Den ska vara inne imorrn och jag är långt ifrån klar :S Men jag försöker jobba snabbare. Håller fortfarande och beskriver det hela typ ... Inte bra.


Låten passar till berättelsen :D

Welcome back

Har inte haft min data på ... ja, vad är det nu? ... kanske 2 dagar för Mia och jag hade lämnat kvar dom efter en lektion. Sen var det mycket snack om vi skulle få tillbaka dom eller om vi hade "gått över gränsen" och varit alldeles för oansvaragi så att skolan skulle få behålla dom. Men nu är den tillbaka! :D
Idag hade vi So-prov om stenar - jag sög :( Nu sitter jag och gör svenskaläxan som innebär att man ska skriva en fantasy berättelse på minst 3 sidor. Trodde det skulle vara lättare när man hade sin historia spikad, men icke! Har inte ens kommit över 1 sida. Jag har egentligen jättemånga läxor (eller matte och spanska) som jag borde göra men jag orkar inte.
Imorrn ska vi "klättra" i berg. Mickis och jag får skjuts av hennes pappa dit (vet ej vart vi ska).

↑ Så här långt har jag kommit på svenskan :P

Just nu:


Eftermiddag

Nu är jag fett låg, vet inte om det var Vincent eller Erik som gjorde så att jag blev det. Kommer säkert skriva ett inlägg om min dag lite senare, känner bara inte för det just nu.


Svenska

Läs rubriken!
Vi håller på med fantasy och fantasyland, så just nu håller vi på att göra "varelser" som vi typ ska jobba med. Men Mickis dissade mig (!) och började göra en ny, trots att vi skulle vara tillsammans och fixa med det :( Den är sååå ful!

Jag har ingen aning vad min rubrik ska vara :P

Har precis ätit fiskgratäng och kollat på Simpsons. Ska städa rummet och duscha sen. Måste lägga mig tidigt, för imorrn ska jag till skolan igen. Jippi! ... Nah, jag vet inte riktigt om jag ser fram emot det så mycket. Har varit ganska skönt att vila ut lite.
Det var ett helvetiskt ointressant inlägg det här blev då! :O


Fryser :S

Har låg feber men det kan göra mycket; man fryser som en galning och allt blir så jobbigt. Mamma är hos läkaren och kollar sin hals, hon ville egentligen att jag också skulle följa med men jag sa att jag mådde bra, för jag orkar inte åka någonstans just nu. Ska bädda ner mig i soffan och läsa lite nu. Tror inte att jag kommer blogga mer idag :(


Sjuk

Hemma idag.
Kroppen värker och jag är sjukt trött. Ligger och kollar på Family Guy och skypar med Erik. Kommer nog stanna hemma imorrn också, hoppas jag i alla fall med tanke på hur jag mår :S Ska kolla på Chuck senare, länge sen jag gjorde det ... Aja, tror nog inte att jag orkar skriva mycket mer. Ska fortsätta sova ;)


Random


♥ Duscha (okej, det har jag redan gjort)
♥ Data
♥ Äta middag. Vet fortfarande inte vad jag ska äta ...
♥ Platta håret så att jag slipper gå upp så tidigt imorgon och göra det
♥ 22.00 blir det film på 6an - Accepted


Oh yeah!

För ...


Nu är jag tillbaka :D

Ska börja blogga nu igen när headern och allt är fixat. Känns liksom inte så roligt att blogga när man inte är nöjd med hur det ser ut :S Men nu så!

Bloggpause!

Har inte nån lust att blogga längre :S Så jag har beslutat mig för att ta en liten paus, jag vet inte hur länge det kommer att vara det men ... Aa ...

Tandställning! :O

Jag har fått min tandställning nu! Fick vara hemma från skolan också ;)
Gör lite ont i tänderna men det kommer att blir värre så jag ska inte klaga. Snart ska vi äta pyttipanna, får se hur det går.
Efter att Mickis kommit hem från skolan ska vi gå ut och göra nåt tror jag. Det blir kul :)


Rubrik


Sjuk

Gud vad jag hatar att vara sjuk! Gör så himland ont i halsen men ändå så måste man hosta. Mamma har tagit hand om mig under dagen :P Har också lite på ena sidan där dom drog ut tanden, smärtan har spridit säg till huvudet också ... Inte skönt!



Mamma tvingade mig att stanna hemma

Vaknade klockan 3 i natt av att jag höll på att svettas ihjäl :S Sen fick jag inte gå till skolan heller, för mamma sa att jag måste ta det lugnt så att såren/hålen i munnen läker snabbare.
Ska nog läsa lite nu för det går inget bra på tv.


Dragit ut 2 tänder :S

Kliar lite i munnen på mig, jätte irreterande! Fick behålla tänderna men just nu ligger dom i jackfickan och jag orkar inte gå och hämta dom så det blir nog inget foto.
Har ätit tomatsoppa och en ensam ruta choklad :) Mamma kollar på Huset fullt av hundar, det är nästan lika underhållande som En unge i minuten ... alltså inte så ... Vet inte riktigt om jag ska till skolan imorrn eller inte, mamma tycker att det är bäst om jag stannar hemma och tar det lugnt så att såren får läka.


Skolfoto :D

Fixade ett "skolfoto" med keynote tillsammans med Mia. Blev vackert ;) Lite dåligt inklippt kanske men, men.


Min ... jätteroliga vecka


Trött ...

Skulle egentligen behöva sova lite, men om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte gå till mitt rum :D
Och nu om lördagen dårå - Mia kom lite sent hem till mig, vi fick skjuts av morfar och när vi kom hem till Kjelle kollade vi på Trassel innan vi gick ner till majbrasan. Det var kanske en lite kylig kväll men det är så det ska vara på valborg. Brasan brann som vanligt ner snabbt och det verkar som om alla gick hem direkt efter att den slocknat. Hemma kollade vi först på en komedi som jag hade sett för jättelänge sen, och skräckfilmerna såg vi nog bara en eller två av ... Somnade och väcktes av Mia som sa åt mig att sätta mig upp av en helt random anledning :S
Nu är jag hur som helst hemma :) Imorrn är det skola och föräldrarna ska under veckan vara med på våra lektioner. Mamma har sagt att hon skulle komma, men jag vet inte riktigt om hon kommer att hålla det.

RSS 2.0