Grymt fantasifull låttext ;)


Då var det gjort!

Kom nyss hem från tandläkaren med 2 bomullstussar som sticker ut ur munnen ;) Det kliar så irriterande ...
Ska fixa kategorier till bloggen och sen ska jag lägga mig ner och läsa, punkt punkt punkt. Det blir helt enkelt min dag.

Tandläkaren

Tydligen så hade min tandläkare ringt mamma på morgonen och bokat en tid åt mig imorrn då jag ska dra ut 2 tänder. Men det här är förhoppningsvis den sista gången jag behöver gå dit på ett tag. Sen, den 5:e juli, ska jag spänna tandställningen och sätta fast den på underkäken. Smärta ...! :S
Beställde böcker lite tidigare, igen, som ska med till Skara :)


Hahahahahahahahahahaha LOL!





Vad som ska med till Skara :)

- Tröjor, så som t-shirts, munkjackor och linnen
- Jeans och shorts
- Underkläder och strumpor
- Badkläder och handdukar. Kan vara bra att ha med 2 stycken bikinis
- Shampoo, balsam och duschtvål (vad det nu heter ...) Hårborste och deo kan vara bra
- Bok (Divergent av Veronica Roth) och Ipod
- Min medecin! Och läppsyl
- Smink??? Kommer nog inte använda det eftersom vi kommer att bada hela tiden
- Paraply. Skara lyckas på något sett dra till sig regn just när vi är där
- Data och laddaren. Helt onödigt men jag vill ju kunna kolla på mina älskade True Blood och Pretty Little Liars
- Pengar
- Mobilen är ju självklart att man tar med sig
- Kudde och överdrag


Update: - Tandborste

- Pyamas


Speedway

Kom hem från mormor för kanske 20 minuter sen, och nu är jag ensam eftersom mamma jobbar. Senare ikväll ska jag på speedway med morfar, Maylis och Kim.
Inge Pretty little liars tills nästa månad, för internetet cp:ar sig ...
Har bett mormor lägga upp bilderna som jag tog på midsommar, är ju riktigt proffisig ;)

Försöker komma ikapp med bloggning

Under veckan har jag stannat hemma och suttit i mitt lilla "data-hörn" i soffan. Har börjat kolla på Pretty little liars, är beronde av det ;)


Kings of Leon ♥




Sommaren är kort, det mesta regnar bort


*tungan ligger på marken*


Mormor

Skoldagen: Vi hade svenska i kanske 40 minuter, Cava skulle till Grisslinge med 8-orna. Känns väldigt ... tomt nu när våra skåp är tomma och låsen har tagits bort :( Sen fick vi välja om vi ville stanna kvar i skolan och kolla på film eller gå hem - dom flesta gick hem, men jag, Mickis, Moa, My, Vincent och Alex stannade. Calle också men han ville inte se Baksmällan.
Nu är jag hos mormor :) Tog med mig datan för om jag inte hinner klart med min fantasyberättelse tills på tisdag så måste jag gå en extra dag :S Spelar Vampire Diaries: get sucked in just nu.


Skön dag :D

Skoldagen var slapp - på NO:n gick vi ut och grävde upp växter som vi skulle plantera, sen på matten kollade vi på film, svenskan blev till av att skriva fantasy, Mia och jag gick hem till henne på lunchen och kom 6 minuter försent till spanskan och upptäckta att ingen var där (dom hade varit på tipsrunda i "skogen") Jenny bjöd på glass - vi fick säga vad vi ville ha på spanska, och det var grymt pinsamt för orden var väldigt ... ja, det finns inget som kan beskriva det. LG lät oss jobba lite fritt på bilden, jag kollade mest på när Mia skulle dreja. Sen slutade vi!
Vi (Mia och jag) mötte upp Becca, Mickis och Linnéa i Forum och vi gick runt lite, nu gör mina fötter jätte ont! Trots att vi inte ens var där skärskilt länge :P

Snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen

Gjorde engelska-läxan som egentligen var till idag för nån stund sen, och kollade på tv i nån enstaka sekund :P Blev inget "intressant" inlägg men jag måste duscha nu för sen är det film.

Hemma

Igår gick jag och la mig med en jävlans huvudvärk, vet inte vart den kom ifrån, helt plötsligt så gjorde det bara ont. På morgonen var den oturligt nog kvar och jag stannade hemma. Vilket var lite synd för jag missade den nya killen :(
Nu vill mamma att jag ska hämta Basse ... Varför ska jag, som hatar barn mest av alla, gå ner dit där det kryllar av dom? Skit också.

Jared Followill (basisten i Kings of Leon) = heeeeeeeeet! ♥


Läs bara nedanför ...

Skola idag, inget speciellt med det. Åkte hem direkt efter skolan för jag orkade inte göra nåt, sen fikade mamma, brorsorna och jag i solen på balkongen. Tog ut en bok och jobbade på "brännan". Duschade nyligen och fixade popcorn, men jag var helt enkelt inte på humör för det ...



Hush, hush, settle down.
Button up, don´t make a sound.
Shame, shame, go away.
Come again some other day.

Goderafton

Mormor är här, mamma jobbar och kommer hem sent likt alla andra måndagar.
- Vad har du gjort idag Elin? Inget. Absolut inget. Börjat om på en bok som jag redan har läst miljarder gånger, kollat liiite på tv och för det mesta har jag bara suttit med datorn i mitt knä. Rolig dag ...? Juste - Breaking Dawn (Twilight) trailern är ute! :D Yeah! And it´s tha boss.


Hål i armen :O

Kom vid halv till skolan idag eftersom morfar skjutsade mig direkt från sjukhuset - där jag hade tagit blodprov. Brukar aldrig vara mesig när det gäller nålar men attans vad ont det gjorde! Mamma köpte en macka i sjukhuscafet och en juice :)
Nu kom Emma och joinade mig. Jippi! ♥

RSS 2.0